Живот
30. July 2015 - 9:58

Шокантно: Змија има срцев напад, еве како изгледа тоа

Оваа неверојатна снимка покажува дека нешто не е во ред со змијата, а се претпоставува дека има некој вид срцев удар, судејќи според коментарите на интернет.

Погледнете сами, снимката е со вознемирувачка содржина: