Живот
20. September 2017 - 20:52

Шокантно: За влакно избегна смрт, жена почна да бега од земјотресот кога падна огромно парче стакло

На интернет се појави шокантна снимка од жена во Мексиско која за влакно избегна ужасна смрт. Имено, на снимката се гледа како стои покрај една фонтана, веројатно во некој трговски центар, кога парчиња стакло паѓаат кон неа.

Таа веднаш тргнала да бега од местото каде стоела, а буквално во следниот момент на тоа место паднал огромен прозорец кој сигурно би ја убил за стоела на истото место.