Живот
21. November 2015 - 15:15

Шокантно: Две голи девојки се возат со градски автобус

Две потполно голи девојки се качиле во градски автобус во Бразил и ги шокирале патниците. Еден од нив ги снимил, па тие брзо станале хит на социјалните мрежи. На видеото може да се види како тие седат зад возачот, а тој иако се расправал со нив, девојките не сакале да го напуштат возилото.