Џет-Сет
28. March 2016 - 21:28

ШОК: Сандра Африка откри кога ја изгубила невиноста!

Пејачката Сандра Африка открила дека невиноста ја загубила многу рано.
 
- Па, од каде да знам, имав осумнаесет и пол години. Дали така треба?, низ насмевка изјавила пејачката, а потоа ја продолжила приказната за нејзиниот тежок живот.
 
- Многу е тежок мојот живот, но се навикнав на тоа темпо и можам се, - рекла Сандра и открила уште една тајна, пренесува „Alo.rs“.
- Многу сум импулсивна, тоа го знаат моите блиски, но не и луѓето надвор. Знам да бидам премногу безобразна, а сите мислат дека сум добра, - изјавила Сандра Африка која неодамна ја прифати поканата на младиот Душан Вуковиќ да биде негова партнерка за матура.