Живот
11. September 2017 - 10:19

Шок на свадба: Невестата го остави младоженецот и сватовите и побегна со 14.000 евра - еве зошто

Младоженец од Англија и неговите 29 пријатели останаа непријатно изненадени кога открија дека невестата побегнала со 14.000 евра наменети за свадбената прослави и ги оставила на цедило на аеродромот.

Крис Махоне (27) требало да се венча со 29-годишната Рејчел Доран, па друштвото им се собрало на аеродром пред летот за Ибица, каде во еден хотел требало да се одржи четиридневната венчавка.

Но, набрзо откриле, дека невестата која на себе ја презела грижата околу организацијата, не резервирала карти за авион, ниту сместување во хотел, иако сите и дале пари.

„Невестата бегалка“ тоа го направила од одмазда, зошто погрешно мислела дека Крис ја мамел. Во својата одмазда отишла толку далеку што на поканетите им отпечатила лажни авионски карти со лого на локална туристичка компанија.