Џет-Сет
26. November 2015 - 15:14

Северина вака и ја затна устата на сестрата која не и дојде на свадба

Сестрата на Северина Зденка Жуниќ се огласи и кажа дека не го одобрува бракот на пејачката и Игор кој го нарече „естраден циркус“. Но по се изгледа дека ваквата изјава не ја загрижи многу хрватската ѕвезда, бидејќи веќе од одамна таа и најде замена  во сестрата на Игор Наташа Којиќ.

Имено, Северина која вчера ја објавила Наташа на својот профил на Инстаграм напишала коментар „недостасуваше“, а Наташа и одговорила „се слушаме кога ќе си дојдеш на себе“.

Ако  заклучува според овие коментари Северина и тоа како има одлични односи со сестрата на својот сопруг, всушност далеку подобри од што ги има со родената сестра.