Џет-Сет
23. November 2015 - 18:04

Севе и Игор прво не признаваа а потоа...

На почетокот ја криеја својата љубов, потоа јавно признаа дека се заедно што секако покрена прашина со оглед на тоа Дека Игор е помлад од неа, а потоа започна огромното медиумско внимание кое направи свадбата на Северина едвај да ја дочекаме за да видиме што ќе се случува кога хрватската убавица ќе го каже судбоносното ДА.
 
Ако се направи ретроспектива, Северина и Игор заедно вежбаа, излегуваа, тој беше дел од нејзините настапи, се грижеше за нејзиното синче, беа заедно на одмор, ја побара нејзината рака, а вчера пред 612 роднини и пријатели официјално станаа сопруг и сопруга.
 
Погледнете ја љубовната идила на Игор и Севе.