Живот
13. December 2016 - 13:36

Секунди ги делеа од голема трагедија: Погледнете како изгледа експлозија на гума на камион

Оваа несреќна сцена е снимена на една бензинска во Русија.

Неочекувано се случи експлозија на гума на средината на приколката.

Погледнете...