Бизарно но вистинито
20. August 2016 - 11:08

Сексот со коњ го чинел живот: Тој застанал пред него, а потоа само пукнало...

Луѓето кои имаат потреба од секс со животни секако дека припаѓаат во најболесниот вид на планетава. Прочитајте ги овие два такви случаи кои ги довеле до смрт...
 
1. Во 2005. година, човек од вашингтон, САД, посетил фарма каде е дозволено да имаш секс со животни. Тој посакал анален секес со коњ. Се свртел, а по сексот дошло до пукање на т.н. црево и перитонитис (воспаление на ткивото кое ги покрива внатрешноста на абдоменот). Починал на лице место.
 
Во јавноста неговата смрт е прикажана како несреќен случај, но под притисок на медиумите државата Вашингтон итно донела закон со кој се забранува секс со животни. Инаку, 17 од 50 држави во САД немаат закон против секс со животни.
 
2. Во октомври 2008. година, жена од Ирска починала после секс со германски овчар. Таа се запознала со сопственикот на кучето преку интернет, па се договориле да се видат. После сексот се покажало дека жената бил алергична на спермата на кучето, што предизвикало анафилактичен шок (смртоносна алергиска реакција).
 
Судот одлучил дека сопственикот на кучето не е крив за нејзината смрт, бидејќи таа доброволно сакала секс со кучето. Под притисок на медиумите, сопственикот на куќето сепак се здобил со последици, ја загубил работата и семејството се откажало од него.