Бизарно но вистинито
24. February 2017 - 12:21

„Секс“ на руска свадба: Девојките се наведнаа, а момците ја завршија работата одзади

Паровите на една руска свадба рендаа морков и друг вид на зеленчук, но на еден многу интересен начин, поточно во секс пози. Мажите го држат морковот во рака како пенис, а жените рендете меѓу нозете. Тие симулираат сексуален однос, но наместо тоа рендаат зеленчук..
 
Погледнете го видеото, сигурно ќе ве насмее...