Живот
17. December 2015 - 9:47

Секоја вечер се молев да... - Погледнете каков коментар доби Ервин

Ервин од Големиот Брат кој заврши како третопласиран, се бореше до крајсо својата љубов кон Барбара која јавно ја призна. Поради тоа, еден негов следбеник му напиша коментар на Инстаграм.

"Секоја вечер се молев да ја легнеш Барбара а ти не ме следиш на социјалната мрежа", напиша тој.

Овој коментар сите ги изнасмеа.