Македонија
29. January 2020 - 8:16

Седница на Комисијата за европски прашања

Во Собранието денеска седница треба да одржи комисијата за европски прашања.

На дневен ред на Комисијата се Предлог – законот за енергетска ефикасност, во второ читање, како и Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за квалитет на амбиентниот воздух, во прво читање.