Македонија
29. November 2021 - 19:33

Се запали автобус на ЈСП во Аеродром, нема повредени | ВИДЕО

Се запали автобус на ЈСП на 3-та македонска бригада во скопски Аеродром.

Патниците навреме се евакуирани и нема повредени меѓу нив.

Противпожарната бригада интервенираше со едно возило и го изгасна пожарот кој се појави во задниот дел на автобусот, кај моторот.

Валентин Николоски