Живот
17. August 2015 - 15:56

Се сеќавате на сонцето од Телетабиси - Еве како изгледа бебето денес!

Бебето од „Телетабиси“ беше едно од најсимпатичните ликови во оваа серија која започна да се емитува во 1997 година.

Во прашање е Џес Смит, која сега има 19 години. Џес сега студира на еден англиски универзитет.

Погледнете како денес изгледа бебето од сонцето: