Живот
11. March 2016 - 15:21

Се сеќавате на слаткото девојчето што ја пееше „Ех тој Тоше“, еве како изгледа денес!

Девојчето, кое на фестивалот „Златно славејче“ ја отпеа песничката „Ех тој Тоше“ која се уште е популарна кај децата, Сања Ристиќ денес работи како маркетинг директор во една скопска телевизија. Погледнете како изгледа денеска.