Џет-Сет
4. July 2015 - 12:04

Се сеќавате на Ранду од „Касандра“? - еве како изгледа денес

Многумина сигурно се сеќаваат на првата шпанска серија емитувана кај нас, „Касандра“, а сигурно се сеќаваат и на Ранду, легендарниот фрлач на ножеви.Него го играше актерот Хенри Сото, кој денес има 54 години и многу е популарен и во Шпанија и надвор од неа.
Погледнете како изгледа многу години по серијата.