Џет-Сет
30. August 2017 - 14:23

Се сеќавате ли на Касандра: Еве како изгледа денес

Сè започна со Касандра. Секој ден, сите се местевме пред телевизорот и чекавме да ги гледаме новите солзи на Касандра, умешноста на Ранду со ножевите, мастрафите на баба Ерминија, гатањата на Доринда и патетиката на Луи Давид и Игнасио.

Кораима Торес, која беше сечија прва љубов од сапуниците, во моментов има 39 години.

- Поминаа две децении, а како вчера да почнавме да ја снимаме Касандра. До тогаш имав само неколку епизодни улоги во други серии, студирав право и одев на часови по глума. Касандра е мојата животна улога – изјавила Кораима.

Еве како изгледа денес кралицата на сапунските серии:

kako-izgleda-kasandra-denes-2

kako-izgleda-kasandra-denes-3