Се преплашил после првата брачна ноќ - Во креветот ја видел... | Сител Телевизија
Живот
6. August 2015 - 10:11

Се преплашил после првата брачна ноќ - Во креветот ја видел...

Младоженец во Алжир ја тужи неговата нововенчана сопруга откако првпат ја видел без шминка, јави Анадолу Агенција (АА).

Како што јавија локалните медиуми, утрото по нивната свадба, мажот се разбудил и се шокирал кога ја видел неговата сопруга без шминка.

Тој дури помислил дека тоа не е неговата жена, туку се работи за некоја друга личност.

- Таа изгледала како убавица и заводничка пред бракот, но кога се разбудил ден по свадбата ја видел сопругата без шминка и бил преплашен, затоа што мислел дека во прашање е крадец, наведува извор од локалните медиуми.