Живот
2. September 2015 - 12:21

Се почести гласините дека Камерон Дијаз е бремена

Актерката Камерон Дијаз (43) и нејзиниот сопруг музичарот Бенџи Мејден (36) се вратија од Австралија каде тој бил ангажиран на шоуто „The Voice“.

На аеродромот во Лос Анџелос актерката се обидувала со јакната и чантата да го скрие стомакот откако ги видела папараците. Со тој чин ги поттикна гласините за нејзината прва бременост. Двојката е во брак од јануари 2015 година.