Џет-Сет
10. January 2017 - 19:29

Се ожени поранешниот сопруг на Елена Ристеска – погледнете ја невестата

По скандалот минатата година и разводот на Елена Ристеска и нејзиниот сопруг, додека таа сеуште тагува за загубата на својот татко, кој за жал почина, нејзиниот веќе поранешен сопруг Бојан се ожени по втор пат.

На неговиот Фејсбук профил можат да се забележат фотографии од свадбата.

Судејќи по фотките тој и новата сопруга веќе го чекаат првото дете.