Македонија
20. January 2020 - 11:25

Се одложи ТНТ, Трајковски е на боледување

Докторката Викторија Вујовиќ која го издаде боледување за обвинетиот Тони Трајковски, денеска во судница образложи зошто тој не може да присуствува на рочиштата.
По распитот н докторката, судијата Огнен Ставрев рече дека обвинетиот Трајковски мора да користи боледување од десетина дена. Судењето ќе продолжи на 6 февруари.
 
 
Зоран Јаневски