Живот
15. December 2015 - 21:52

Се обидел да силува мало девојче во лифт, не ни сонувал дека ова ќе му се случи!

Девојка влегла во лифт, а по неа влегол и еден човек кој очигледно имал лоши намери.

Во моментот кога вратата се отворила, тој го нападнал девојчето.

Но, не ни помислувал дека ова ќе го снајде. Погледнете што се случило потоа…