Живот
26. March 2019 - 12:42

Се надминаа себеси: „Нешто ќе те питам бабо“ во изведба на „Некст тајм“

Браќата Стефан и Мартин од „Некст тајм“ се надминаа себеси.

Со фантастична преработка на песната „Нешто ќе те питам бабо“ ги разбудија емоциите кај сите Македонци.

Нивниот видео запис е парче историја, кое никогаш нема да се заборави.

Промоцијата беше синоќа, а социјалните мрежи вријат од позитивни коментари.

Уживајте: