Македонија
16. January 2021 - 13:50

СДСМ: Мицкоски да не се плаши, на пописот не се гласа, тоа не се избори таму нема победници и губитници

Денеска од овде, од пред белиот дворец, симболот на криминалот на режимот, на уплашениот Христијан Мицкоски сакаме да му порачаме:

По шест изборни порази можеме да разбереме дека Мицкоски има страв од граѓаните, но не треба да се плаши, на пописот не се гласа, тоа не се избори, тоа е статистичка операција.

Доста се неразумни блокади, кочења, полиризација. 
 
Успешниот попис Мицкоски може да го смета за уште еден негов пораз, но пописот не се избори таму нема губитници и победници.
 
Со успешен попис, добиваат граѓаните, добива државата.

 

Центар за комуникации со јавноста на СДСМ