Џет-Сет
10. March 2016 - 23:08

Сапуницата помеѓу Аца Лукас и Жељко Шашиќ добива друга разврска

 
Медиумите наголемо пишуваа за шпанската сапуница помеѓу Аца Лукас и неговиот пријател Жељко Шашиќ, откако Аца му ја зема сопругата иако беа најверни пријатели. Сега, по многу години оваа сапуница добива друга разврска.
 
Откако Жељко објави дека ќе ја тужи поранешната сопруга Соња која сега е во брак со Аца Лукас, бидејќи не може да стапи во контакт со ќерка си поради неа, се огласи и ќерката. Таа јавно се обрати и се откажа од својот татко преку Интернет.
 
- Ова отиде предалеку, сакам да се обратам и да кажам дека тужбите се само начин Жељко да дојде до медиумите. Мојата мајка и јас имаме совршен однос, таа е права мајка. Ова е мој личен избор, одраз на неговото однесување кон нас, напиша ќерката.
 
Интересно е тоа што ниеднаш не му се обрати со тато.