Џет-Сет
12. August 2016 - 10:25

Сања Николиќ го сподели албумот на Слаткар и eве што напиша

„Остајте тоа тастатурите и фатете се за лопата….на луѓево им треба помош!“ – повика преку својата Facebook страна Марко Маринковиќ – Слаткар , а неговата сопруга, убавата манекенка Сања Николиќ го сподели албумот на Слаткар и напиша: „Маж ми дел од големите мажи“.
 
Навистина огромно БРАВО за Слаткар, како и огромниот број на граѓани, компании и организации кои волонтираат секојдневно и помагаат на поплавените.