Живот
28. January 2016 - 17:56

Сандра праша случаен минувач колку пати има секс, ова е неговиот одговор

Позната српска водителка  Секси Сандра, правеше анкета во центарот на  Белград. Еден случаен минувач го праша колку редовно има секс, а неговиот одговор ќе ве изнасмее од се срце.