Џет-Сет
11. March 2016 - 11:24

Сандра Африка сите ги шокираше: Кога ќе види што ќе носи, матурантот можеби и ќе ...

Сандра Африка сите ги шокираше. Откако матурант јавно побара таа да му биде партнерка за најлудата ноќ во животот, таа прифати, а сега веќе избира креација за вечерта.

Многумина очекуваа дека ќе биде нешто кратко и тесно, како што вообичаено носи пејачката, но таа сите ги шокираше бидејќи ќе носи долга тоалета закопчана до врат.

- Ќе изберам убава, долга пристојна тоалета и се надевам ќе се вклопиме, вели таа.