Џет-Сет
15. April 2016 - 11:51

Сандра Африка ги разочара своите обожаватели!

Пејачката Сандра Африка на својот Инстаграм профил објави мистериозна фотографија која зборува многу. Таа на прстот на кој се носи прстен, истетовира датум и буква М, а со оглед на тоа дека долги години е во врска со Александар Мишко Московљевиќ, сите претпоставуваат дека М-то го претставува името Мишко, а римските броеви датум на нивната тајна свадба.

Сандра засега се нема огласено.