Џет-Сет
25. May 2017 - 20:36

Сандра Африка е секс бомба, погледнете ја само нејзината сестра

Пејачката Сандра Африка е активна на социјалните мрежи, но ретко објавува фотографии од членовите на своето семејство.

Сега сепак тоа го направи на Инстаграм и објави слика со мајката и сестраа. Тие трите биле на ручек, а Сандра одлучила тој момент да го забележи со мобилен телефон.

„Ручек со мајка ми и сестра ми. Моето се“, напиша пејачката во описот на фотографијата која ја сподели со фановите.

Многумина забележаа дека нејзината сестра Анита повеќе личи на мајката Јасмина отколку Сандра. За разлика од Сандра, која ужива во моминските денови и во сериозната врска, Анита има ќерка Анастасија.