Живот
28. August 2017 - 14:20

Само ставете го ова во еден дел од куќата и ќе привлечете многу пари во домот

Според Фенг- Шуи потребно е да имате ред во домот и не треба да ги затрупувате аглите и да собирате непотребни работи. Треба да направите место за нови и убави работи во вашиот живот. 

Со овој трик ќе привлечете пари во домот, а и позитивна енергија.

Потребно ви е:

- две раце ориз

- 2 стаклени шишиња кои ќе ги затворите

- 6 зрна бибер

Многу е едноставно, само ставете ги овие состојки во стаклени садови кои ќе ги распоредите низ домот. Оризот менувајте го на неколку дена.