Свет
14. November 2017 - 22:12

Само сакал да се одмори покрај стеблото, но неочекуван гостин имал други планови, нема да верувате што се случило

Шансите да се случи вакво нешто се прилично мали! Но, во Јужна Африка тоа е многу честа појава!

Кога Долф Вокер го поминувал времето под едно стебло, се приближила дива мачка која легнала покрај него.

Секој би очекувал крвав напад, но реакцијата на оваа дива мачка која удобно се сместила, изненади многумина!