Живот
27. August 2015 - 11:28

Само 3% од луѓето ги гледаат двете животни на сликата

Многу животни се мајстори за камуфлажа и криење и често ќе поминеме покрај нив , а за тоа не сме ни свесни.
 
Најдобар пример е оваа фотографија. На нејзе се наоѓаат две животни! меѓутоа, само 3% од луѓето можат веднаш да ги приметат.
 
Решението погледнете го подоле: