Живот
19. February 2018 - 12:51

Ретко кој човек имал ваква средба со бела ајкула и преживеал да ја раскаже

Благодарение на GoPro камерата и својата подводна пушка, нуркачот успеал да мине без повреди и целата средба да ја сними и сподели со светот.
 
Ниту ајкулата ниту тој биле повредени, а видеото е уште еден доказ за моќта и големината на овие морски суштества.
 
.