Живот
16. September 2015 - 15:06

Ретка снимка: Се судрија авион и птица - Што мислите кој победи?

Јато пттици се најдоана погрешно место во погрешно време - точно пред џабо џетот кој слетуваше на пистата.

Повеќето се извлекоа, но една од птиците беше малку поспора, точно толку за да авионот ја поткачи со ивицата од крилото.

За жал, птицата проба да мрда со крилата, но падна на земја.

Обратете внимание на успорената снимка: