Македонија
31. May 2020 - 14:14

Регистрираните 24 нови случаи во Скопје се од општините: Бутел, Чаир, Гази Баба, Карпош, Аеродром, Сарај

Денеска во Скопје се регистрирани 24 нови случаи на ковид-19. По општини:

Бутел – 6

Чаир – 11

Гази Баба – 1

Карпош – 2

Аеродром – 2

Сарај – 2