Џет-Сет
18. July 2015 - 13:47

Речиси гола - Марјана ја запали атмосферата на „Пивофест"

Марјана Стојановска, преубавата лото-девојка која е домаќинка на „Пивофест", жари и пали во Прилеп. Погледнете ја креацијата за втората вечер во која изгледа како секс-бомба.

 
Фото: фејсбук