Живот
7. May 2016 - 11:26

Реакцијата на тинејџер под анестезија ќе ве насмее до солзи

 

Каналот YouTube е преполн со смешни видеа кои забележале реакции на луѓе додека се под анестезија.

Меѓутоа, кога имате прилика да го видите Бренд во таква ситуација, реакцијата под анестезија не е нималку смешна. За само 4 дена таа оствари скоро 700.000 прегледи.

Погледнете: