Живот
3. August 2015 - 10:45

Расправија помеѓу двајца возачи која ќе ве насмее до солзи

Расправијата на овие двајца возачи го обиколи светот а сигурно и вас ќе ве насмее.
Во сообраќајот често има кавги помеѓу возачите, но оваа стана вистински хит.
Откако возачот на автомобилот помина преблиску до велосипедистот, тој реши да го следи автомобилот и сето тоа да го сними на камера. Наскоро сето тоа ескалирало.
Овие двајца возачи имаа една жестока расправија и две физички пресметки. Последната физичка пресметка ќе ве насмее до солзи погледнете за што станува збор.