Македонија
4. December 2023 - 19:50

Распишана меѓународна потерница за Љупчо Палевски

Министерството за внатрешни работи распиша меѓународна потерница по Љупчо Палевски.

 - Љупчо Палевски род.12.12.1964 год. во Скопје се бара со меѓународна потерница за истрага за кривични дела „грабнување" и "убиство“ по издадена наредба XV KO бр 3047/23 од Основното јавно обвинителство Скопје, објавено е на веб страницата на МВР.