Џет-Сет
18. July 2018 - 16:40

Рада го фрли вереничкиот прстен: Харис на колена ја молеше пејачката да се смират, сега Милан зборува отворено за нејзината депресија

Пејачката Рада Манојловиќ овие денови проминува низ турбулентен период кога станува збор за емотивниот живот, а Милан Станковиќ искрено одговори на прашањето за таа тема.

Пејачот, кој беше во долгогодишна врска со Рада, се осврна на состојбата во која моментално се наоѓа, но искоментира и за шпекулациите кои го следат во последно време:

-Главно луѓето се занимаваат со тривијалности. Не знам и не верувам. Сличен на сличен се радува. Мора да се поклопат коцките на сензибилитет и некој мозок и тука мора да кликне, рече Милан Станковиќ.