Македонија
28. јуни 2018 - 9:04

Работни активности на првиот тунел кај Демир Капија, сообраќајот по една коловозна лента

Поради работни активности на тунелот 1 - Демир Капија од десна страна, на правецот Скопје-Гевгелија, во периодот од 10 до 11 часот претпладне, сообраќајот на патот ќе се одвива по левата коловозна лента.

Во тек на работните активности, ќе биде намалена и брзината на движење на 40 километри на час, соопшти Автомотосојузот на Македонија пренесувајќи информација од контролниот центар Неготино.