Живот
9. November 2016 - 23:02

Пукал од пиштол во заледено езеро - Она што го снимил ќе ве изненади!

Интернетот е навистина преполн со неверојатни снимки. Овој човек сакал да направи експеримент и да открие што ќе се случи кога ќе испука куршум во дебел слој мраз.

Погледнете што се случило: