Џет-Сет
23. November 2015 - 9:27

Првиот танц на госпоѓа Којиќ со сопругот

Во јавноста и покрај силното обезбедување,  протекоа видеа и фотографии од српската венчавка на Северина на Игор Којиќ.

COV

Северина од денес е госпоѓа Којиќ, а парот судбоносното „да“ го изговори пред 600 гости.

IMG_5893

Првиот танц го имаа на песната „Моје злато“ од Петар Грашо, а потоа српската снаа играше и со свекорот Кеба.

IMG_5892IMG_5894Severina-svadba-foto-SCANDAL-1-copySeverina-svadba-foto-SCANDAL-2-copy

Severina-svadba-foto-SCANDAL-3-copy

Seve