Македонија
27. September 2018 - 8:53

Првиот парламентарен состав ќе упати порака по повод претстојниот референдум

Пратеници од првиот парламентарен состав денеска ќе одржат прес-конференција на која ќе упатат порака до граѓаните на Република Македонија во врска со претстојниот референдум.

Прес-конференцијата ќе се одржи во Прес-центарот на Собранието.