Живот
18. April 2016 - 15:22

Проститутките откриваат: Ова се најбизарните желби на клиенти кои не вклучуваат секс!

Често имаме можност да прочитаме за различни искуства и исповеди на проститутки, стриптизерки и ексорт дами, а главно се работи за она што клиентите го сакаат. Сепак најбизарните желби на клиентите не вклучуваат спиење со нив, туку некои бизарни работи.
 
Ова се најлудите желби кои проститутките ги имале:
 
Позирање на намештај
 
- Носеше маска за прашина и бараше од мене да застанам покрај некој дел од намештајот и да позирам. Ми се приближи на неколку сантиметри од мене и само ме гледаше неколку минути, потоа побара да ја променам позата. Не ме допре - рекла една од проститутките.
 
Глумеле дека се мртви додека клиентот ги тепа со стап
 
Имало и такви кои морале да глумат дека се мртви додека клиентот ги тепа со стап. Исто така ги штипел по брадавиците, а доколку се тргнат тој веднаш ги исфрлал од станот. За ова биле повеќе од добро платени.
 
Со штиклите му го гмечела пенисот
 
- Работев како стриптизерка пред неколку години. Најчудната работа беше кога еден маж го закупи целиот ВИП дел и неколку стриптизерки. Бараше од мене да застанам на неговиот пенис во штикли високи неколку сантиметри. На почетокот бев внимателна, но кога ме увери дека нема да го повредам, го направив тоа. Дури и се вртев, во суштина беше забавно. На крај ме почасти со 50 долари - напишала стриптизерката.
 
Горела пари
 
- Бараше од мене да изгорам пари кои ми ги даде додека мастурбирав. Беа околу 20-30 фунти, напишала анонимна проститутка. 
 
Облекувала војнички чизми
 
Друг клиент пак барал да стои гола свртена кон ѕид во ќош. На себе имала само војнички чизми.
 
Сакал да го пржи
 
Жена под име Про Дом рекла дека еден клиент барал да го гори со цигари се додека не се онествести од болка, да почека да се освести и повторно да го направи тоа, сепак го одбила.
 
Играла монопол 
 
Маж со пријатели играл монопол, но никој не сакал да биде банкар. За таа улога повикале ескорт дама и и платиле 300 фунти.