Балкан
8. April 2016 - 14:12

Пронајдено обесено тело од исчезнато младо момче

Младото момче Буде Бараќ (23) од Печнинача, исчезнал на 1 април оваа година, кога последен пат е виден во Нови Сад, а телото за кое се сомневаат дека е негово во четвртокот попладне е пронајдено обесено во Фрушка Гора.
 
Според неофицијалните информации се препоставува дека младото момче извршило самоубиство, а обдукцијата е во тек.
 
Неговата сестра е повикана за идентификација на неговото тело.
 
А во близина на телото се наоѓал автомобил.
 
Да потсетиме, него последен пат го видел неговиот цимер во станот во Нови Сад во кој живеат заедно околу 10 часот изутрина, а на девојката Буде и испратил порака околу 12 часот тој ден.
 
Тие требале да одат на свадба, меѓутоа, од тогаш му се губи секој траг. Неговиот мобилен телефон не бил достапен, но тој на никого не се јавувал и не одговарал на пораки.