Македонија
6. July 2016 - 13:16

Пронајдено мртво тело среде пат

На 04.07.2016 година околу 21,00 часот кај м.в.„Балдовец“ подрачје на неготинското село Барово, бил пронајден починат А.Е. (61) од Демир Капија. Од страна на екипа од ПС-Кавадарци, заедно со дежурен лекар од ЈЗУ Здравствен дом Кавадарци излезено е на лице место при што не се констатирани траги на  насилство. По наредба на ЈО, телото на починатиот е пренесено во Институтот за судска медицина Скопје за обдукција.