Македонија
25. јуни 2021 - 11:33

Пронајдена малолетничката од Скопје која исчезна во понеделник

Министерството за внатрешни работи информираше дека вера во 14:00 часот во Полициската станица Центар, од Јавната установа за згрижување деца било пријавено дека нивната штитеничка, 17-годишната Л.Д., за која на 21.06.2021 беше пријавено дека се оддалечила од домот, била вратена назад.