Македонија
23. October 2019 - 11:56

Пронајден е Давид, синот на Зоран Роџер

Зоран Илиев Роџер информираше дека е пронајден неговиот син Давид- кој се бараше и беше пријавен за исчезнат.
 
Тој упати голема благодарност до сите кои сакаа да помогнат.
 
Давид бил пронајден на 15 километри од Скопје.